PIENKERÄYS

TUE VOCALIA!   

Covid-19 -pandemia on kestänyt pitkään ja asettaa haasteita myös Lauluyhtye Vocalin toiminnalle. Vocal! on ennen pandemiaa rahoittanut toimintaansa pääosin esiintymiskorvauksilla. Keväästä 2020 alkaen kaikki omat konserttimme, lukuisat tapahtumat ja kaikki muut esiintymiset ovat peruuntuneet ja näin ollen toimintamme mahdollistavat tuotot ovat tyrehtyneet.

Pandemiasta huolimatta olemme pyrkineet jatkamaan toimintaamme ja löytämään sille uusia muotoja digitaalisten kanavien kautta. Olemme mm. tehneet Ikävä keikoille -sketsisarjaa, omaa tuotantoa ja kehittäneet lauluyhtyeen sisäistä toimintaa. Toiminta digitaalisissa kanavissa tarvitsee kuitenkin tuekseen usein ryhmän ulkopuolista moniammatillista työvoimaa esim. kuvaamiseen, äänittämiseen tms. projektin tekniseen toteuttamiseen. Näin ollen olemmekin tilanteessa, jossa meillä ei ole mahdollista hankkia tuloja esiintymisen kautta tai varallisuutta toisenlaisiin toimintamuotoihin. 

Pyydämmekin nyt apua teiltä: Tue Vocalia liittymällä ryhmämme tukijoukkoon.
Teidän antamanne apu on nyt ensiarvoisen tärkeää Vocalille! Tarvitsemme taloudellista tukea toiminnan jatkamiseksi, kunnes tilanne Covid-19 kanssa rauhoittuu ja keikkailu on jälleen mahdollista. Tuen keräämiseksi järjestimme pienkeräyksen Etelä-Pohjanmaan Estradin kautta, sillä Lauluyhtye Vocal! on Estradin jäsenryhmä ja ryhmän esiintymis-, tallennus- yms. toiminta pyörii yhdistyksen kautta. 


Pienkeräyksen järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan Estradi ry
Pienkeräysnumero: RA/2021/519
Pienkeräys on voimassa 27.4.2021 – 26.7.2021.
Keräyksen ensisijainen käyttökohde: Lauluyhtye Vocalin Livetaltiointi
Keräyksen toissijainen käyttökohde: Lauluyhtye Vocalin musiikillinen sketsisarja someen syksyllä 2021. Molemmat keräyskohteet julkaistaan yleisölle maksuttomina esityksinä somekanavissamme, eivätkä ne tuo ryhmälle tuottoa.

Tämän kannatuksenne puitteissa otamme kiitollisena vastaan kaiken rahallisen avun. Kannatuksesta saadut rahat käytetään kokonaisuudessaan Lauluyhtye Vocalin toimintaan.

Tukijoukkolaisten nimet lahjoituksineen ilmoitetaan julkisesti Etelä-Pohjanmaan Estradi ry:n vuosikertomuksessa. Mikäli et halua nimeäsi julkiseksi, kirjoita lahjoituksen yhteydessä viestikenttään “Älä julkaise nimeäni”.

Voit lahjoittaa valitsemasi summan tilille:

Etelä- Pohjanmaa Estradi ry
OmaSp tilinumero: FI38 4108 0011 5316 40
Bic-koodi ITELFIHH

Viestikenttään: Team Vocal tukija / Nimeni saa julkaista.

tai 

Team Vocal tukija / Älä julkaise nimeäni.

Etelä-Pohjanmaan Estradi ry:n hallituksen puheenjohtaja Jenni Lalli ja Vocalin Satu-Maarit Veikkola vastaavat mielellään, mikäli teillä on mitä hyvänsä varainkeruuta tai Etelä-Pohjanmaan Estradi ry:n tai Vocalin toimintaa koskevia kysymyksiä.

Yhteydenotto ja lisätiedustelut:
Etelä-Pohjanmaan Estradi Ry / Lauluyhtye Vocal!
Satumaa Veikkola, rahastonhoitaja & Vocal! -ryhmän vetäjä

epestradi@gmail.com
info@vocal.fi